Welkom op mijn website. Hier vindt u enige informatie over mijzelf, maar vooral een overzicht van de werken die ik gemaakt heb.

 

Ik heb geen vaste openingstijden. Mijn werken exposeer ik voornamelijk tijdens kunstrondes en andere kunstmanifestaties. Maar uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per email een afspraak maken om buiten deze gelegenheden om mijn werken te komen bezichtigen en te kopen.

 

De galerie is de komende tijd alleen open op afspraak.

 

 

Op 1 juli 2022 is de Dorpskamer “De Den" in Appelscha officieel geopend. In de aanloop hiernaar heb ik een deel van mijn werken daar geëxposeerd. Het is nu tijd voor een andere kunstenaar om het stokje over te nemen.

Voor de opening van "De Den" heb ik een mooi schilderij gemaakt van het Aekingerzand (de Kale Duinen).

Op zaterdag 3 en zondag 4 september staat de Kunstroute Ooststellingwerf weer op het programma. Op deze dagen geven diverse kunstenaars weer een kijkje in hun atelier en natuurlijk is ook mijn expositieruimte open.Thema dit jaar is ‘Kanteling’.

Bezoekers zijn tussen 11.00 en 17.00 uur op 16 locaties in de gemeente welkom, de toegang is gratis.

 

Na het grote succes van de eerste "Schildercursus voor beginners" zal ik in het najaar nogmaals in "De Den" deze cursus geven. Inmiddels zijn de data, tijden en kosten van deze cursus bekend. Omdat er veel vraag naar was, zal deze keer de cursus in de avonduren plaatsvinden. Kijk op de flyer naar alle informatie.

 

 

Over mij

 

Tekenen en schilderen doe ik al van kinds af aan. Sommige perioden wat meer, andere wat minder als gevolg van andere belangrijke zaken in het leven.

 

Potloodtekeningen waren de start, daarna kwam het pastelkrijt, gevolgd door acrylverf en tenslotte de olieverf.

 

Deze laatste techniek is mijn favoriet geworden, vooral bij de kleine schilderijtjes, zoals mijn vogeltjes.

 

Ik schilder graag naar de natuur, zoals landschappen, dieren en bloemen. In mijn werk streef ik ernaar het eigene, de emotie van het onderwerp, te vangen en te versterken.

"Pas als het lijkt alsof de wind elk moment het door mij geschilderde strand kan doen veranderen, of als de vogel elk moment van het schilderij kan vliegen, ben ik tevreden".

 

Exposities

 

Mijn atelier is op afspraak te bezoeken. Mijn meeste werken zullen op de website staan.
Ook werk ik in opdracht en geef ik workshops.

 

Gedurende het jaar doe ik met enige regelmaat mee aan kunstroutes en soms organiseer ik exposities voor gastexposanten.

 

De exposities houden wij in huiselijke sfeer in de "toonkamer", een mooie ruimte in het voorhuis van onze woonboerderij.

 

Neem voor een prijsopgave contact met mij op of kom voor een bezoek aan de toonkamer.

 

 

 

Voor een kleine impressie over mijzelf en mijn werken heb ik een mooi introductiefilmpje laten maken:

 

 

V30 Kraanvogels, drieluik, olie op doek, 118x116
Categorie:
Vogeltjes

Contact

 

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij altijd bellen op het telefoonnummer 0628090775 of stuur een email naar info@zonora.nl.

Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Stel hier uw vraag, ik zal zo snel mogelijk een antwoord sturen of contact met u opnemen.

 

Naam  
E-mail  
Stad  
Hoe heb je ons gevonden?  
Bericht