Welkom op mijn website. Hier vindt u enige iformatie over mijzelf, een portfolio van mijn werken en een webshop met werken die nog te koop zijn. Ik heb geen vaste openingstijden. Mijn werken exposeer ik voornamelijk tijdens kunstrondes en andere kunstmanifestaties. Maar uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per email een afspraak maken om buiten deze gelegenheden om mijn werken te komen bezichtigen en te kopen.

 

 

Surprise expositie !

Vandaag 4 werkjes ingeleverd voor de surprise-expositie van 16 december a.s. in het Stellingwerfcollege te Oosterwolde. Kleine kunstwerkjes zijn er te koop voor een klein prijsje (maximaal € 50). De expo is te bezoeken vanaf 11.00 en duurt tot 17.00 uur. Tussen 11.30 en 12.30 ben ik daar zelf ook aanwezig.

Voor meer informatie:  https://www.facebook.com/zonora.atelier

 

De Surprise Expositie was voor mij een succes, 3 van de door mij geexposeerde 4 werkjes zijn verkocht. En geweldig dat steeds meer mensen de exposities van Kunstwerf vinden en bezoeken !

 

 

Op 4 september a.s. starten de workshops tekenen en schilderen weer !

De maximale groepsgrootte is 7 en er zijn nog 2 plekken vrij.

Ik geef aandacht aan tekenen en diverse schildertechnieken naar keuze. Ook krijg je individuele begeleiding.

Ben je geinteresseerd?

Meld je dan aan via het contactformulier op de website of een mailtje naar info@zonora.nl en ik stuur je nadere informatie.

 

 

 

 

Over mij

 

Tekenen en schilderen doe ik al van kinds af aan. Sommige perioden wat meer, andere wat minder als gevolg van andere belangrijke zaken in het leven.

 

Potloodtekeningen waren de start, daarna kwam het pastelkrijt, gevolgd door acrylverf en tenslotte de olieverf.

 

Deze laatste techniek is mijn favoriet geworden, vooral bij de kleine schilderijtjes, zoals mijn vogeltjes.

 

Ik schilder graag naar de natuur, zoals landschappen, dieren en bloemen. In mijn werk streef ik ernaar het eigene, de emotie van het onderwerp, te vangen en te versterken.

"Pas als het lijkt alsof de wind elk moment het door mij geschilderde strand kan doen veranderen, of als de vogel elk moment van het schilderij kan vliegen, ben ik tevreden".

 

Exposities

 

Mijn atelier is op afspraak te bezoeken. In mijn webshop staan de werken die te koop zijn.
Ook werk ik in opdracht en geef ik workshops.

 

Gedurende het jaar doe ik met enige regelmaat mee aan kunstroutes en soms organiseer ik exposities voor gastexposanten.

 

De exposities houden wij in huiselijke sfeer in de "toonkamer", een mooie ruimte in het voorhuis van onze woonboerderij.

 

 

 

 

Voor een kleine impressie over mijzelf en mijn werken heb ik een mooi introductiefilmpje laten maken:

Contact

 

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij altijd bellen op het telefoonnummer 0628090775 of stuur een email naar info@zonora.nl.

Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Stel hier uw vraag, ik zal zo snel mogelijk een antwoord sturen of contact met u opnemen.

Naam *
E-mail *
Stad
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *